Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g sesame oil
- 30 g brown sugar
- 30 g garlic cloves, cut into slices
- 1 star anise
- ½ tsp ground white pepper
- 150 g light soy sauce
- 30 g dark soy sauce
- 500 g water
- 1 cinnamon quill
- 50 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into lengths (5 cm)
- 600 - 800 g chicken wings (approx. 8), cut into halves at the joint
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 9101 kJ / 2166.9 kcal
- Eiwitten
- 141.4 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 160.2 g
- Verzadigd vet
- 45.9 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 12284.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Braised pork belly
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h