Stewed Pork Belly With Rose Wine

Stewed Pork Belly With Rose Wine

4.5 32 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
8 portions

Ingrediënten

  • pork belly, with skin cut in strips (3 cm width)
    1000 g
  • water
    700 g
  • light soy sauce
    2 tbsp
  • first draw soy sauce
    2 tbsp
  • oyster sauce
    1 tbsp
  • spring onions white part only, cut in 5 cm length
    4 stalks
  • garlic cloves
    20 g
  • fresh ginger cut in slices
    40 g
  • shallots
    150 g
  • lump sugar
    20 g
  • Chinese rose essence wine (mei gui lu)
    60 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 12 g
Calorieën 2849 kJ / 681 kcal
Vetten 66 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...