Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g pork belly, with skin, cut in strips (3 cm width)
- 700 g water
- 2 tbsp light soy sauce
- 2 tbsp first draw soy sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 4 stalks spring onions, white part only, cut in 5 cm length
- 20 g garlic cloves
- 40 g fresh ginger, cut in slices
- 150 g shallots
- 20 g lump sugar
- 60 g Chinese rose essence wine (mei gui lu)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2849 kJ / 681 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 66 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Braised pork belly
55min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
White Radish Pork Rib Soup
3j