Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cooking oil
- 60 g onions, cut in slices
- 3 fresh shiitake mushrooms, cut in slices
- 1 fresh green chilli, cut in slices
- 1 pinch salt
- 1 pinch white pepper powder
- 20 g garlic cloves
- 2 cm fresh ginger
- 100 g pork belly, skinless, cut in thin slices (0.3 cm)
- 150 g kimchi (Korean fermented vegetable)
- 1 tbsp rice wine
- 1 tbsp gochujang (Korean chilli paste)
- 1 tbsp spring onions, white part only, chopped
- 3 - 4 drops sesame oil
- 1 tsp white sesame seeds, toasted, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1499.3 kJ / 358.3 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
White Radish Pork Rib Soup
3u.