Vegetarian Beehoon

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
5 portions

Ingrediënten

  • rice vermicelli
    400 g
  • olive oil
    60 g
  • fresh ginger sliced
    25 g
  • dried shiitake mushrooms soaked to soften, stem removed, sliced
    30 g
  • cabbage cut in small pieces
    500 g
  • carrots cut in 4 cm length
    100 g
  • water plus extra to soak rice vermicelli
    650 g
  • light soy sauce
    50 g
  • vegetarian oyster sauce
    30 g
  • mushroom seasoning powder
    3 tbsp
  • white pepper powder
    1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 755.8 mg
Eiwitten 4.6 g
Calorieën 2395 kJ / 572.4 kcal
Vetten 15.3 g
Vezels 5.6 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 106 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...