Apparaten en accessoires
Kimchi Tofu Soup
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves unpeeled2
-
cooking oil20 g
-
yellow onion sliced100 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable) sliced (3 cm)200 g
-
chicken stock300 g
-
water300 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
silken tofu cut in cubes (2 cm)400 g
-
coriander leaves1 sprigs
-
fresh green chilli sliced, to garnish1
-
fresh red chilli sliced, to garnish1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1405.2 mg
Eiwitten
13.5 g
Calorieën
868.1 kJ /
207.5 kcal
Vetten
11.2 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
16.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Onsen Eggs
50min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Hainanese Chicken Rice
4u. 5min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Lemonade
5min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3u. 30min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1u. 20min
Homemade Soy Milk
30min
Pork Adobo
55min
Ayam Paprik
30min
Chicken adobo
30min