Apparaten en accessoires
Kimchi Tofu Soup
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves unpeeled2
-
cooking oil20 g
-
yellow onion sliced100 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable) sliced (3 cm)200 g
-
chicken stock300 g
-
water300 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
silken tofu cut in cubes (2 cm)400 g
-
coriander leaves1 sprigs
-
fresh green chilli sliced, to garnish1
-
fresh red chilli sliced, to garnish1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1405.2 mg
Eiwitten
13.5 g
Calorieën
868.1 kJ /
207.5 kcal
Vetten
11.2 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
16.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Miso Soup
40min
Sambal Kangkung
10min
Onsen Eggs
50min
Hainanese Chicken Rice
4u. 5min
Singapore Chilli Crab
50min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40min
Daging Merah
35min
Tomato-egg drop soup
20min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min