Kimchi Tofu Soup

4.8 16 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • garlic cloves unpeeled
    2
  • cooking oil
    20 g
  • yellow onion sliced
    100 g
  • kimchi (Korean fermented vegetable) sliced (3 cm)
    200 g
  • chicken stock
    300 g
  • water
    300 g
  • gochujang (Korean chilli paste)
    60 g
  • salt
    1 tsp
  • sugar
    ½ tsp
  • silken tofu cut in cubes (2 cm)
    400 g
  • coriander leaves
    1 sprigs
  • fresh green chilli sliced, to garnish
    1
  • fresh red chilli sliced, to garnish
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1405.2 mg
Eiwitten 13.5 g
Calorieën 868.1 kJ / 207.5 kcal
Vetten 11.2 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 16.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...