Apparaten en accessoires
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 40min
6 portions
Ingrediënten
-
pearl barley chinese40 g
-
lotus seed, dried35 g
-
water1000 g
-
1000 g whole chicken legwhole chicken1000 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
Chinese red dates1
-
dang gui slices (optioneel)3 g
-
rice wine (optioneel)50 g
-
chinese yam200 g
-
salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
515.1 mg
Eiwitten
33.5 g
Calorieën
1950.9 kJ /
466.3 kcal
Vetten
25.7 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
7.2 g
Koolhydraten
17.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Geen beoordelingen
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45min
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Geen beoordelingen
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Ayam Pongteh
30min
Chinese Tea Eggs
1u.
Steamed Pepper Chicken
1u. 45min
Braised Beef Stew with Radish
2u. 25min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1u. 20min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Old Cucumber Soup
Geen beoordelingen