Apparaten en accessoires
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 40min
6 portions
Ingrediënten
-
pearl barley chinese40 g
-
lotus seed, dried35 g
-
water1000 g
-
1000 g whole chicken legwhole chicken1000 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
Chinese red dates1
-
dang gui slices (optioneel)3 g
-
rice wine (optioneel)50 g
-
chinese yam200 g
-
salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
515.1 mg
Eiwitten
33.5 g
Calorieën
1950.9 kJ /
466.3 kcal
Vetten
25.7 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
7.2 g
Koolhydraten
17.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
Keine Bewertungen
Steamed Pork Patty
Keine Bewertungen
Lemonade
5 Min
Steamed Cumin Beef Buns
2 Std. 30 Min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 Std. 30 Min
Tomato-egg drop soup
20 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Keine Bewertungen
Chicken Congee
1 Std. 30 Min