Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Chinese brown slab sugar
- 10 g vegetable oil
- 600 g pork spare ribs, cut into 10 cm pieces (approx. 12 pcs)
- 25 g light soy sauce
- 25 g dark soy sauce
- 40 g water
- 1000 g spring onions, cut into pieces (5 cm)
- spring onion, cut in thin strips, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2305 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Rice Wine Chicken
30 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Braised pork belly
55 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h