Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon

Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon

4.8 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 50min
5 portions

Ingrediënten

  • dried pig tendons soaked overnight
    5 - 6
  • water
    2200 g
  • fresh ginger smashed
    30 g
  • spring onions cut in halves
    2 stalks
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    1 tsp
  • cooking oil
    20 g
  • shallots
    60 g
  • garlic cloves with skin, smashed
    4
  • star anise
    1
  • cloves
    2
  • soft bone pork ribs cut in pieces (3 cm)
    400 g
  • light soy sauce
    30 g
  • dark soy sauce
    30 g
    30 g date caramel
  • lump sugar
    10 g
  • dried shiitake mushrooms soaked to soften, cut into halves
    5
  • salt adjust to taste
    1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1180 mg
Eiwitten 19 g
Calorieën 837 kJ / 200 kcal
Vetten 8 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...