Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 6 dried pig tendons, soaked overnight
- 2200 g water
- 30 g fresh ginger, smashed
- 2 stalks spring onions, cut in halves
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g cooking oil
- 60 g shallots
- 4 garlic cloves, with skin, smashed
- 1 star anise
- 2 cloves
- 400 g soft bone pork ribs, cut in pieces (3 cm)
- 30 g light soy sauce
-
30
g dark soy sauce
of 30 g date caramel - 10 g lump sugar
- 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, cut into halves
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 837 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1180 mg
Alternatieve recepten
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Rice Wine Chicken
30 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Braised pork belly
55 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Lemon Chicken
25 min