Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 6 dried pig tendons, soaked overnight
- 2200 g water
- 30 g fresh ginger, smashed
- 2 stalks spring onions, cut in halves
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g cooking oil
- 60 g shallots
- 4 garlic cloves, with skin, smashed
- 1 star anise
- 2 cloves
- 400 g soft bone pork ribs, cut in pieces (3 cm)
- 30 g light soy sauce
-
30
g dark soy sauce
of 30 g date caramel - 10 g lump sugar
- 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, cut into halves
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 837 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1180 mg
Alternatieve recepten
Spring onion pork ribs
1小时
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10 min
Hakka Yam Abacus
20min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Nyonya Fish Maw Soup
1小时 10 分钟
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1小时 50 分钟
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Rice Wine Chicken
30min