Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
TM6 TM5 TM31

Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)

4.8 (80 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 g garlic cloves
  • 100 g shallots
  • 30 g fresh ginger, cut in slices
  • 1000 g pork belly, with skin, cut in pieces (3 cm)
  • 30 g dried black fungi, soaked to soften
  • 30 g light soy sauce
  • 20 g dark soy sauce
  • 50 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 20 g lump sugar
  • 70 g fermented bean curd (nam yee), with gravy
  • 250 g water

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1527 kJ / 365 kcal
Eiwitten
29 g
Koolhydraten
8 g
Vetten
24 g
Vezels
3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten