Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
TM6 TM5 TM31

Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)

4.8 ( 82 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 10 g garlic cloves
  • 100 g shallots
  • 30 g fresh ginger cut in slices
  • 1000 g pork belly, with skin cut in pieces (3 cm)
  • 30 g dried black fungi soaked to soften
  • 30 g light soy sauce
  • 20 g dark soy sauce
  • 50 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 20 g lump sugar
  • 70 g fermented bean curd (nam yee) with gravy
  • 250 g water

Voeding
per 1 portion
Calorieën
365 kcal / 1527 kJ
Eiwitten
29 g
Vetten
24 g
Koolhydraten
8 g
Vezels
3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten