
Compatibele versies
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g garlic cloves
- 100 g shallots
- 30 g fresh ginger cut in slices
- 1000 g pork belly, with skin cut in pieces (3 cm)
- 30 g dried black fungi soaked to soften
- 30 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 50 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g lump sugar
- 70 g fermented bean curd (nam yee) with gravy
- 250 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 365 kcal / 1527 kJ
- Eiwitten
- 29 g
- Vetten
- 24 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vezels
- 3 g