Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 - 2000 g kampung chicken (1 whole kampung chicken)
- 1 tbsp rice wine
- 1 tbsp salt, plus ¼ tsp for sauce
- 40 g fresh ginger, cut in slices
- 1500 g water
- 20 g garlic cloves, plus 2-3 cloves extra, smashed for steaming
- 20 g shallots
- 20 g cooking oil
- 70 g fresh chives, chopped
- 30 g spring onions, chopped
- 10 g fresh coriander, chopped
- 45 g light soy sauce
- 1 tsp toasted sesame oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2598 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1821 mg
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Cantonese Steamed Fish
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Sweet and sour pork ribs
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30 min
Luo bo gao (radish cakes)
25u. 20min
Yam Rice
45 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min