Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2200 g water
- 400 g pork ribs (soup bone, neck bone or spiral bone), cut in pieces (4 cm)
- 500 g white radish, cut into slices (2 cm)
- 100 g yellow onions, cut into wedges
- 1 piece dried cuttlefish, cut into strips (2 cm)
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g wolfberries (goji)
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1 pinch white pepper powder, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 590 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 154 mg
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Yam Rice
45 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Braised pork belly
55 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Rice Wine Chicken
30 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min