Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 20 g cooking oil
- 300 g roasted pork, cut in 1 cm strips
- 5 sprigs leek, cut in 3 cm strips
- 2 tsp light soy sauce
- 20 g water
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- ½ tsp sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 106 mg
Alternatieve recepten
White Radish Pork Rib Soup
3h
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Sweet and sour pork ribs
40min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Braised pork belly
55 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Salted Fish Pork Belly
30min
Ginger Pork
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min