Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 20 g cooking oil
- 300 g roasted pork, cut in 1 cm strips
- 5 sprigs leek, cut in 3 cm strips
- 2 tsp light soy sauce
- 20 g water
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- ½ tsp sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 106 mg
Alternatieve recepten
Lemon Chicken
25 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Rice Wine Chicken
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min