Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
- 6 slices fresh ginger
- 50 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
- 300 g tomatoes, cut in wedges
- 3 sour plums in brine, drained, pits removed
- 800 g water
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 954 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 86 mg
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min