Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sesame oil
- 100 g fresh ginger, shredded
- 1200 g kampung chicken, with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)
- 20 g dried black fungi, soaked to soften, shredded
- 500 g glutinous rice wine
- 2 tsp salt
- 1 tsp lump sugar (optioneel)
- 20 g wolfberries (goji)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min