Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sesame oil
- 100 g fresh ginger, shredded
- 1200 g kampung chicken, with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)
- 20 g dried black fungi, soaked to soften, shredded
- 500 g glutinous rice wine
- 2 tsp salt
- 1 tsp lump sugar (optioneel)
- 20 g wolfberries (goji)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Yam Rice
45 min
Chai Buey
1h 45 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2u. 25min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.