Braised pork belly
TM6 TM5

Braised pork belly

3.8 (72 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 g fresh ginger root, thinly sliced
  • 500 g pork belly, skinless, cut into pieces (3 cm x 3 cm)
  • 50 g rock sugar
  • 25 g light soy sauce
  • 25 g dark soy sauce
  • 50 g rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 100 g water

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3179 kJ / 760 kcal
Eiwitten
24 g
Koolhydraten
25 g
Vetten
63 g
Vezels
0.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten