Pork Belly In Shrimp Paste

Pork Belly In Shrimp Paste

4.0 12 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 55min
3 portions

Ingrediënten

  • cooking oil
    30 g
  • pork belly, with skin patted dry with kitchen towels, cut in pieces (2 cm x 1 cm)
    300 g
  • garlic cloves
    5
  • fresh ginger julienned
    40 g
  • shredded dried cuttlefish approx. 5 cm long
    20 g
  • bird's eye chilli (chilli padi) (optioneel) sliced
    1
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    1 tbsp
  • shrimp paste (har cheong)
    30 g
  • water
    350 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 107 mg
Eiwitten 15 g
Calorieën 2835 kJ / 678 kcal
Vetten 64 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 21 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...