Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g cooking oil
- 300 g pork belly, with skin, patted dry with kitchen towels, cut in pieces (2 cm x 1 cm)
- 5 garlic cloves
- 40 g fresh ginger, julienned
- 20 g shredded dried cuttlefish, approx. 5 cm long
- 1 bird's eye chilli (chilli padi), sliced (optioneel)
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g shrimp paste (har cheong)
- 350 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2835 kJ / 678 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 107 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Oil-free honey chicken wings
50min
Salted Fish Pork Belly
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Rice Wine Chicken
30min
Yam Rice
45min
Taiwanese three cup chicken
20min
Braised pork belly
55min