Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g cooking oil
- 4 garlic cloves
- 250 g pork belly, skinless, cut in slices
- 12 g fermented soybean paste
- 6 fresh green chillies, deseeded, cut in slices
- 1 tsp sugar
- 1 tsp light soy sauce
- 2 dried chillies, soaked to soften, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2424 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 54 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 130 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Chicken
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Sweet and sour pork ribs
40min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Salted Fish Pork Belly
30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min