Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g cooking oil
- 4 garlic cloves
- 250 g pork belly, skinless, cut in slices
- 12 g fermented soybean paste
- 6 fresh green chillies, deseeded, cut in slices
- 1 tsp sugar
- 1 tsp light soy sauce
- 2 dried chillies, soaked to soften, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2424 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 54 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 130 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Oil-free honey chicken wings
50min
Salted Fish Pork Belly
30min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Yam Rice
45min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h