Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 10 g fresh ginger root, thinly sliced
- 10 g fresh chillies, deseeded and cut into pieces
- 10 g sesame oil, toasted
- 800 g chicken legs, skin on, bone in, cut into pieces (3-4 cm)
- 20 g rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 15 g dark soy sauce
- 15 g rock sugar
- 30 g light soy sauce
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1382 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Mapo tofu
15 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Rice Wine Chicken
30 min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Sweet and sour pork ribs
40min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised pork belly
55min