Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g whole chicken legs (approx. 2 whole chicken legs), with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
- 10 g fish sauce
- 15 g garlic cloves, minced
- 1 tbsp curry powder
- ½ tsp salt
- 1 ½ tsp sugar
- 1 tsp dark soy sauce
- 20 g cooking oil
- 2 stalks fresh lemongrass, white part only, cut in pieces
- 50 g shallots (approx. 1 shallot)
- ½ fresh red chilli, deseeded, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 907.9 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 13.9 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Mapo tofu
15 min
Pad kra pow
45min
Lemon Chicken
25 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Curry Chicken
1 godz.
Ginger sesame oil chicken
25 min
Spicy Black Pepper Chicken
50 min
Taiwanese three cup chicken
20min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Curry chicken
1 godz.
Braised Yee Mee
30 min