Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g whole chicken legs (approx. 2 whole chicken legs), with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
- 10 g fish sauce
- 15 g garlic cloves, minced
- 1 tbsp curry powder
- ½ tsp salt
- 1 ½ tsp sugar
- 1 tsp dark soy sauce
- 20 g cooking oil
- 2 stalks fresh lemongrass, white part only, cut in pieces
- 50 g shallots (approx. 1 shallot)
- ½ fresh red chilli, deseeded, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 907.9 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 13.9 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Curry Chicken
1h
Ginger sesame oil chicken
25 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
Braised Yee Mee
30 min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Tamarind Pork Curry
35 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Lemon Chicken
25 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1h
Taiwanese three cup chicken
20min
Curry chicken
1h