Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g fresh ginger, cut in slices
- 30 g garlic cloves
- 40 g cooking oil
- ¼ tsp mustard seeds
- ¼ tsp white dhal (ulunthu)
- ¼ tsp cumin seeds
- ¼ tsp fennel seeds
- 8 cloves
- 10 g cinnamon sticks
- 150 g large red onions, cut in slices
- 50 g shallots, cut in slices
- 2 star anise
- 5 sprigs fresh curry leaves
- 2 tbsp chilli powder
- 700 g whole chicken legs, (approx. 2 whole chicken legs), with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)
- 150 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 2 tsp sugar
- 20 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1665 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Chicken Rendang
45 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Curry Chicken
1 Std.
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Char Kway Teow
15 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Spicy Black Pepper Chicken
50 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Nyonya Steamed Fish
45 min