Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
-
100
g sago pearls
of tapioca - 40 g mango, ripe, peeled, diced (1 cm)
- 40 g dragon fruit, peeled, diced (1 cm)
- 40 g watermelon flesh, diced (1 cm)
- 400 g milk
- 300 g coconut cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 844.6 kJ / 201.9 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 13.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sambal Belacan
10 dk
Sambal chilli
35min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Nyonya Spice Paste
15min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4sa 20 dk
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Crispy Ikan Bilis
40min