Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
-
100
g sago pearls
of tapioca - 40 g mango, ripe, peeled, diced (1 cm)
- 40 g dragon fruit, peeled, diced (1 cm)
- 40 g watermelon flesh, diced (1 cm)
- 400 g milk
- 300 g coconut cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 844.6 kJ / 201.9 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 13.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Nyonya Spice Paste
15 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1h 10min
Chilli Stuffed Fish
1h
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 godz. 35 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20 min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Sambal Belacan
10min
Roti Canai (Roti Prata)
3 Std. 55 Min