Apparaten en accessoires
Fruit and Sago Pudding
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
8 portions
Ingrediënten
-
water1500 g
-
tapiocasago pearls100 g
-
mango, ripe peeled, diced (1 cm)40 g
-
dragon fruit peeled, diced (1 cm)40 g
-
watermelon flesh diced (1 cm)40 g
-
milk400 g
-
coconut cream300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
844.6 kJ /
201.9 kcal
Vetten
13.2 g
Koolhydraten
16.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese new year
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1u. 20min
Sambal Belacan
10min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1u.
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1u. 15min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Nyonya Spice Paste
15min
Coconut Jelly
3u. 15min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4u. 20min
Chicken Porridge
35min