Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2300 g water
- 800 g pork trotter, with skin and bone, cut in pieces (3 cm)
- 250 g pig‘s skin, fat trimmed
- 15 g fresh ginger
- 2 cloves
- 1 star anise
- 1 bay leaf
- 20 g dark soy sauce
- 20 g oyster sauce (optioneel)
- 15 g lump sugar
- 20 g fish sauce
- 1 ½ tsp salt
- 100 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 732 mg
Alternatieve recepten
Rice Wine Chicken
30min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Mustard Green Rice
35 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Salted Fish Pork Belly
30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min