
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2700 g water
- 500 g yam (taro roots) peeled, cut in cubes (2 cm)
- 3 tsp salt
- 150 g tapioca flour
- 8 garlic cloves
- 20 g shallots
- 15 g dried shrimp soaked in hot water for 30 minutes
- 30 g cooking oil plus 2 tbsp
- 10 g dried shredded squid soak in hot water for 30 minutes
- 4 dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in thin slices
- 3 dried black fungus soaked to soften, cut in thin strips
- 100 g minced pork
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tsp dark sesame oil roasted
- ½ tsp dark soy sauce
- ½ tsp white pepper powder
- 1 fresh red chilli julienned
- 2 sprigs spring onions chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 409 kcal / 2013 kJ
- Eiwitten
- 11 g
- Vetten
- 15 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vezels
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 1553 mg