Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2700 g water
- 500 g yam (taro roots), peeled, cut in cubes (2 cm)
- 3 tsp salt
- 150 g tapioca flour
- 8 garlic cloves
- 20 g shallots
- 15 g dried shrimp, soaked in hot water for 30 minutes
- 30 g cooking oil, plus 2 tbsp
- 10 g dried shredded squid, soak in hot water for 30 minutes
- 4 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, cut in thin slices
- 3 dried black fungus, soaked to soften, cut in thin strips
- 100 g minced pork
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tsp dark sesame oil, roasted
- ½ tsp dark soy sauce
- ½ tsp white pepper powder
- 1 fresh red chilli, julienned
- 2 sprigs spring onions, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2013 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 1553 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chai Buey
1h 45 min
Yam Rice
45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Salted Fish Pork Belly
30min
Mapo tofu
15min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Rice Wine Chicken
30min
Sesame Crème
10min