Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g chicken feets, halved at joints, claws removed
- hot water, to blanch
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 80 g abalone (6-8 pieces), rinsed, scored
- 1 slice fresh ginger
- 1 piece star anise
- 1 dried bay leaf
- 1 cinnamon stick
- 20 g cooking oil
- 1 garlic clove
- 25 g light soy sauce
- 30 g dark soy sauce
- 100 g water
- 40 g lump sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2043.3 kJ / 488.3 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 28.7 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Chicken Porridge With Century Egg
30 dk
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Homemade Pandan Kaya
55min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1sa 20 dk
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1sa 15 dk
Chicken porridge with century egg
30 dk
Fast and easy stir fried mee hoon
20 dk
Homemade chicken stock powder
1u. 35min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 dk