![Braised Chicken Feet and Abalone Braised Chicken Feet and Abalone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/82bc1e8b-c764-4f8f-94f8-84067bfdcf5c/Derivates/c8cb53e5-1f76-4ae3-afad-8f25bbd52e46.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g chicken feets, halved at joints, claws removed
- hot water, to blanch
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 80 g abalone (6-8 pieces), rinsed, scored
- 1 slice fresh ginger
- 1 piece star anise
- 1 dried bay leaf
- 1 cinnamon stick
- 20 g cooking oil
- 1 garlic clove
- 25 g light soy sauce
- 30 g dark soy sauce
- 100 g water
- 40 g lump sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2043.3 kJ / 488.3 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 28.7 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 мин.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Homemade Fish Ball Soup
2ч.
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Oil-free honey chicken wings
50 мин.