Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g chicken feets, halved at joints, claws removed
- hot water, to blanch
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 80 g abalone (6-8 pieces), rinsed, scored
- 1 slice fresh ginger
- 1 piece star anise
- 1 dried bay leaf
- 1 cinnamon stick
- 20 g cooking oil
- 1 garlic clove
- 25 g light soy sauce
- 30 g dark soy sauce
- 100 g water
- 40 g lump sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2043.3 kJ / 488.3 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 28.7 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Chicken porridge with century egg
30min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Teochew Seafood Porridge
45min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Shallot Oil
25min
Curry chicken
1 godz.
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min