Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g cooking oil
- 500 g prawns (approx. 10 prawns), whiskers removed, deveined, cleaned and patted dry with kitchen towels
- 5 garlic cloves
- 4 salted egg yolks, rinsed
- 50 g butter, softened at room temperature
- 2 sprigs curry leaves, leaves only
- 3 - 5 red bird's eye chillies (chilli padi), sliced
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- ½ tsp salt
- ½ tsp white pepper powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 949 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 360 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry Chicken
1h
Oil-free honey chicken wings
50min
Chicken porridge with century egg
30min
Char Kway Teow
15min
Macaroni ABC Soup
55min
Shallot Oil
25 min
Homemade Pandan Kaya
55min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Chicken Porridge
1h 10min
Crispy Ikan Bilis
40min