Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g cooking oil
- 500 g prawns (approx. 10 prawns), whiskers removed, deveined, cleaned and patted dry with kitchen towels
- 5 garlic cloves
- 4 salted egg yolks, rinsed
- 50 g butter, softened at room temperature
- 2 sprigs curry leaves, leaves only
- 3 - 5 red bird's eye chillies (chilli padi), sliced
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- ½ tsp salt
- ½ tsp white pepper powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 949 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 360 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Sweet And Sour Prawns
25min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Stir fried broccoli with carrot
15 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Shallot Oil
25min
Chicken Porridge
1h 10min
Masala Squid
25min
Char Kway Teow
15 min