
Apparaten en accessoires
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
3 portions
Ingrediënten
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
roasted shrimp paste (belacan)20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
cooking oil40 g
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
medium-sized prawns deshelled and deveined200 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
324 kcal /
1355.6 kJ
Eiwitten
17.7 g
Vetten
16 g
Koolhydraten
30.8 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
7 g
Natrium
633.7 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Nikmat Raya
15 recepten
Internationaal
Internationaal