Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)

Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
3 portions

Ingrediënten

  • shallots
    80 g
  • garlic cloves
    4
  • candlenuts (buah keras)
    5
  • roasted shrimp paste (belacan)
    20 g
  • dried chillies rinsed, soaked and deseeded
    10
  • cooking oil
    40 g
  • onions (approx 1 onion), cut in thin slices
    100 g
  • stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed
    100 g
  • salt
    1 pinch
  • sugar
    20 g
  • medium-sized prawns deshelled and deveined
    200 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 324 kcal / 1355.6 kJ
Eiwitten 17.7 g
Vetten 16 g
Koolhydraten 30.8 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 7 g
Natrium 633.7 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...