Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried chillies, deseeded, soaked to soften
- 5 fresh red chillies, deseeded
- 250 g shallots
- 10 garlic cloves
- 6 stalks fresh lemongrass, white part only
- 30 g fresh galangal (lengkuas), cut in slices (0.5 cm)
- 20 g fresh ginger, cut in slices (0.5 cm)
- 1 torch lily, bud only, cut in quarters (optioneel)
- 25 g shrimp paste (belacan), toasted
- 150 g cooking oil
- 20 g sugar
- 15 g salt
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 3899 kJ / 932 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 77 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 3052 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Rendang
45min
Nasi Lemak
45min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Sambal Belacan
10 min
Nyonya Steamed Fish
45min
Chicken Porridge
1h 10min
Masala Squid
25 min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Homemade Pandan Kaya
55min
Crispy Ikan Bilis
40min