Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
12 portions

Ingrediënten

  • water
    400 g
  • small sago rinsed
    100 g
  • pandan leaves tied into knot
    2
  • banana (piasang tanduk), cut in 1-2 cm slices (see tips)
    400 g
  • coconut milk
    400 g
  • palm sugar
    150 g
  • salt adjust to taste
    ½ tsp
  • coconut cream
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 113 mg
Eiwitten 1.7 g
Calorieën 1017.7 kJ / 243.2 kcal
Vetten 8.1 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 7.8 g
Koolhydraten 38.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...