Apparaten en accessoires
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
12 portions
Ingrediënten
-
water400 g
-
small sago rinsed100 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
banana (piasang tanduk), cut in 1-2 cm slices (see tips)400 g
-
coconut milk400 g
-
palm sugar150 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
coconut cream200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
113 mg
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
1017.7 kJ /
243.2 kcal
Vetten
8.1 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
38.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 Min
Creamy Butter Milk Crabs
40 Min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 Min
Daging Merah
35 Min
Vegetarian Beehoon
25 Min
Char Kway Teow
25 Min
Ayam Masak Kicap
40 Min
Mee Goreng Mamak
20 Min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 Min
Kelantan Noodle Soup
40 Min
Ayam Paprik
30 Min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min