Apparaten en accessoires
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
12 portions
Ingrediënten
-
water400 g
-
small sago rinsed100 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
banana (piasang tanduk), cut in 1-2 cm slices (see tips)400 g
-
coconut milk400 g
-
palm sugar150 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
coconut cream200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
113 mg
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
1017.7 kJ /
243.2 kcal
Vetten
8.1 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
38.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kek Batik Indulgence
24u. 45min
Char Kway Teow
25min
Creamy Butter Milk Crabs
40min
Traditional Fried Rice
20min
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1u.
Kelantan Noodle Soup
40min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Mee Goreng Mamak
20min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min