Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice rolls
- oil, for greasing
- 500 g hot water
- 500 g white rice flour
- 80 g plain flour
- 1250 g water
- 1 tsp salt
Coconut gravy
- 700 g water
- 1000 g whole mackerel (ikan kembong), gutted and descaled
- 50 g shallots
- 4 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 10 g shrimp paste (belacan)
- 3 dried tamarind pieces (asam keping)
- 300 g coconut milk
- 2 tsp sugar, adjust to taste (optioneel)
- 3 tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g long beans, thinly sliced
- 50 g fresh mung bean sprouts
- 1 torch lily (bunga kantan) , bud only, shredded
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4080 kJ / 975 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 125 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 2768 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min
Nasi Lemak
45 min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 Std. 5 Min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Tom Yum Goong
30 Min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40 min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45 min