Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (4-5 cm)
- 10 g light soy sauce
- 1 - 2 tsp sesame oil, dark (roasted)
- 200 g long grain white rice, rinsed and drained
- 1600 g water
- 2 century eggs, washed (see tips)
- 2 salted eggs, cooked, shell removed and cut in cubes
- 2 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- 2 tsp salt
- 1 pinch white pepper powder
- 10 g fresh ginger, finely shredded
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, finely chopped, to garnish
- 2 sprigs spring onions, finely chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 973 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Seafood Porridge
45 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Fast and easy stir fried mee hoon
20min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Stir fried broccoli with carrot
15min
Chicken porridge with century egg
30 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Chicken Porridge
1h 10 min