Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g glutinous rice, soaked for 30 minutes, drained
- 500 g water
- 50 g palm sugar (gula Melaka), cut in chunks
- 350 g caster sugar
- 1550 g hot water
- 3 banana leaves, wiped clean (see tips)
- cooking oil, to grease
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 4728 kJ / 1130 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 269 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 21 mg
Alternatieve recepten
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Braised pork belly
55 min
Mala Bakkwa
4h 35min
Yam Rice
45 min
Coconut and Osmanthus Jelly
3h 20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Authentic Meat Floss
1h 40 min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Homemade Pandan Kaya
55 min