Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g glutinous rice, soaked for 30 minutes, drained
- 500 g water
- 50 g palm sugar (gula Melaka), cut in chunks
- 350 g caster sugar
- 1550 g hot water
- 3 banana leaves, wiped clean (see tips)
- cooking oil, to grease
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 4728 kJ / 1130 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 269 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 21 mg
Alternatieve recepten
Homemade Pandan Kaya
55 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Yam Rice
45 min
Homemade Soy Milk
35 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Shallot Oil
25 min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 godz. 35 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5 min