Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g chicken thigh fillets (approx. 4 pieces), with skin, cut in pieces (4 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 2 tbsp toasted sesame oil
- 4 tbsp red glutinous rice wine
- 20 g old ginger, cut in slices
- 100 g red glutinous rice wine dregs (ang chow)
- 10 g light soy sauce
- 10 g molasses sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2220 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 767 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35 min.
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Mock Fin Soup
35 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Tomato-egg soup
20 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Homemade Fish Ball Soup
2h
White Radish Pork Rib Soup
3h
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min