Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g chicken thigh fillets (approx. 4 pieces), with skin, cut in pieces (4 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 2 tbsp toasted sesame oil
- 4 tbsp red glutinous rice wine
- 20 g old ginger, cut in slices
- 100 g red glutinous rice wine dregs (ang chow)
- 10 g light soy sauce
- 10 g molasses sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2220 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 767 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1h 30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Yam Rice
45min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min