Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g chicken thigh fillets (approx. 4 pieces), with skin, cut in pieces (4 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 2 tbsp toasted sesame oil
- 4 tbsp red glutinous rice wine
- 20 g old ginger, cut in slices
- 100 g red glutinous rice wine dregs (ang chow)
- 10 g light soy sauce
- 10 g molasses sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2220 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 767 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min