Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2200 g water
- 400 g pork neck bones, cut in pieces (4 cm)
- 250 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)
- 50 g carrots, cut in slices
- 250 g bitter gourd, cut in strips (1 cm), core removed
- 1 salted plum in brine, pitted
- 80 g yellow onions, cut in wedges
- 3 fresh ginger slices
- 20 g wolfberries (goji)
- 1 pinch salt
- 1 pinch white pepper powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 419 mg
Alternatieve recepten
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Hakka Yam Abacus
20 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
White Radish Pork Rib Soup
3h