Bitter Gourd Salted Vege Soup

Bitter Gourd Salted Vege Soup

4.4 8 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
5 portions

Ingrediënten

  • water
    2200 g
  • pork neck bones cut in pieces (4 cm)
    400 g
  • salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)
    250 g
  • carrots cut in slices
    50 g
  • bitter gourd cut in strips (1 cm), core removed
    250 g
  • salted plum in brine, pitted
    1
  • yellow onions cut in wedges
    80 g
  • fresh ginger slices
    3
  • wolfberries (goji)
    20 g
  • salt
    1 pinch
  • white pepper powder
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 419 mg
Eiwitten 23 g
Calorieën 941 kJ / 225 kcal
Vetten 9 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...