Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2200 g water
- 400 g pork neck bones, cut in pieces (4 cm)
- 250 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)
- 50 g carrots, cut in slices
- 250 g bitter gourd, cut in strips (1 cm), core removed
- 1 salted plum in brine, pitted
- 80 g yellow onions, cut in wedges
- 3 fresh ginger slices
- 20 g wolfberries (goji)
- 1 pinch salt
- 1 pinch white pepper powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 419 mg
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 Std. 5 Min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Homemade Soy Milk
35min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Chicken porridge with century egg
30min
Tomato-egg soup
20 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min