Apparaten en accessoires
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
3 portions
Ingrediënten
-
medium-sized prawns shells removed100 g
-
cornflour (starch)10 g
-
salt1 ½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
cooking oil20 g
-
fresh Chinese yam cut in thin slices50 g
-
red capsicum cut in slices20 g
-
lotus roots cut in slices20 g
-
snow peas20 g
-
fresh black fungus10 g
-
ginkgo inner stems removed10 g
-
sugar½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.8 g
Calorieën
548 kJ /
131 kcal
Vetten
7.1 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
11.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese New Year Festive Flavours
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Mapo tofu
15 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.