Apparaten en accessoires
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
6 portion
Ingrediënten
-
taro (yam), peeled and cut in chunks600 g
-
water400 g
-
gingko nuts peeled and rinsed (see tips)80 g
-
sugar adjust to taste80 - 130 g
-
vegetable oil30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
1167 kJ /
279 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
56 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Our Favourites
28 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Braised pork belly
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Sesame Crème
10min
Hakka Yam Abacus
20min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Luo bo gao (radish cakes)
25u. 20min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Yam Rice
45min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1u. 5min