Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g medium-sized prawns, deveined and patted dry with paper towels
- 350 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp sugar
- 3 cm fresh ginger, cut in thin strips
- 150 g water
- 10 g black rice vinegar (optioneel)
- 10 Chinese red dates, rinsed and pitted
- 10 g dang gui (Chinese angelica root), cut in slices
- 1 tbsp wolfberries (goji), soaked to soften
- 2 tsp chicken stock powder
- 1 sprig fresh coriander, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 878 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 1982 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mapo tofu
15 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20 min
Tomato-egg soup
20 Min
Yam Rice
45 Min
Chai Buey
1h 45 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10 min
Sesame Crème
10 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
White Radish Pork Rib Soup
3h