Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, squeezed
- 4 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp cornflour (starch)
- 30 g cooking oil
- 1 cm fresh ginger, cut in slices
- 500 g Chinese cabbage, cut in chunks (5 cm)
- 120 g carrots, cut in thin slices
- 3 Chinese red dates, pitted
- 10 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in pieces
- 20 tofu puffs, cut in halves
-
1
tbsp oyster sauce
of 1 tbsp abalone sauce - 1 tbsp light soy sauce
- 40 g red fermented bean curd (nam yee), with gravy
- 50 g sweet peas
-
50
g dried bean curd sheet, soaked to soften
of 100 g wet bean curd sheets (dau ken) - 1 pinch dried black moss, soaked to soften, drained (optioneel)
- 30 g mung bean vermicelli (dongfen), soaked to soften, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1271 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 872 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Sesame Crème
10min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Authentic Meat Floss
1h 40min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Yam Rice
45 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Soy milk
24h 30 min