Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g dried fish maw, soaked overnight to soften, rinsed, cut into pieces (3 cm)
- 20 g yu zhu (Solomon's seal rhizome)
- 20 g sand ginseng (sha shen)
- 20 g dried lily bulb slices
- 20 g sea coconut, cut in slices
- 30 g dried snow fungus, soaked to soften, cut in small pieces
- 10 pieces Chinese red dates, pitted
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 282.5 kJ / 67.5 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Dried Shrimp Sambal
55min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 godz. 10 min
Tomato-egg soup
20 Min
Summer seafood soup
45 Min