Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g lean beef, sinew free, cut in cubes (2 cm), partially frozen
- 135 g cold water
- 10 g spring onion, chopped
- 10 g fresh ginger
- 3 - 4 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, cut in halves
- 10 g light soy sauce
- 10 g sugar
- 35 g cornflour (starch)
- 2 tsp salt
- 1 tbsp fish sauce (optioneel)
- 1500 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 123 kJ / 29 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 187 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 Std. 25 Min
Mushroom Meat Sauce
50min
Salted Fish Pork Belly
30min
Braised pork belly
55min
Ginger sesame oil chicken
25min
Salted Chicken
5h 10min