Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole chicken legs (approx. 900 g), preferably free range, halved at joints, rinsed
- 1 tbsp fresh ginger juice
- 1 pinch salt
- 45 g glutinous rice wine (huangjiu)
- 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1 tsp wolfberries (goji)
- 1200 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1607 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 247 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Homemade Soy Milk
35min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min