Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole chicken legs (approx. 900 g), preferably free range, halved at joints, rinsed
- 1 tbsp fresh ginger juice
- 1 pinch salt
- 45 g glutinous rice wine (huangjiu)
- 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1 tsp wolfberries (goji)
- 1200 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1607 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 247 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cantonese Steamed Fish
40min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Buddha's Delight
55 min
Mustard Green Rice
35 min
Salted Chicken
5h 10min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1sa 35 dk
Sukiyaki
55 min
Stir Fried Whole Fish
20min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Nyonya Fish Maw Soup
1sa 10 dk