Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 fresh water chestnuts, peeled
- 350 g prawn flesh
- 350 g minced pork
- 1 egg
- 10 g plain flour
- 15 g light soy sauce
- 2 sprigs spring onions, chopped
- 1 pinch white pepper powder
- 1 pinch five-spice powder
- 1 tsp toasted sesame oil
- 10 bean curd skins
- 800 g water
- cooking oil, to deep fry
- Voeding
- per 1 roll
- Calorieën
- 590 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 372 mg
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Buddha's Delight
55min
Mala Bakkwa
4h 35 min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Salted Fish Pork Belly
30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min