Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g plain flour
- 150 g rice flour
- 1400 g water, plus extra for soaking
- 2 tsp salt
- 4 - 5 dried shiitake mushrooms
- 50 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (1 cm)
- 500 g Chinese white radish, peeled and cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
- 30 g dried shrimp (see Tips)
- 2 eschalots
- 30 g vegetable oil
- 2 Chinese sausages (lap cheong), cut into thin slices (5 mm - see Tips)
- 20 g caster sugar
- 2 tsp light soy sauce
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Voeding
- per 10 slices
- Calorieën
- 7416.2 kJ / 1765.8 kcal
- Eiwitten
- 70.3 g
- Koolhydraten
- 171.8 g
- Vetten
- 86 g
- Verzadigd vet
- 23.8 g
- Vezels
- 16.6 g
- Natrium
- 6903.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Pineapple Tarts
1h 30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Mapo tofu
15 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Salted Chicken
5h 10min