Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g plain flour
- 150 g rice flour
- 1400 g water, plus extra for soaking
- 2 tsp salt
- 4 - 5 dried shiitake mushrooms
- 50 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (1 cm)
- 500 g Chinese white radish, peeled and cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
- 30 g dried shrimp (see Tips)
- 2 eschalots
- 30 g vegetable oil
- 2 Chinese sausages (lap cheong), cut into thin slices (5 mm - see Tips)
- 20 g caster sugar
- 2 tsp light soy sauce
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Voeding
- per 10 slices
- Calorieën
- 7416.2 kJ / 1765.8 kcal
- Eiwitten
- 70.3 g
- Koolhydraten
- 171.8 g
- Vetten
- 86 g
- Verzadigd vet
- 23.8 g
- Vezels
- 16.6 g
- Natrium
- 6903.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mapo tofu
15min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Yam Rice
45 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Dou sha (red bean paste)
49h 10 min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Soy milk
24 Std. 30 Min