Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g preserved radish (sweetened), rinsed and squeezed
- 40 g garlic cloves
- 100 g vegetable oil
- 2 tsp sesame oil, toasted
- 1 ½ tsp dark soy sauce
- 10 g sugar
- oil, for greasing
- 250 g white rice flour
- 30 g tapioca starch
- 1850 g water
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 454 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Homemade Pandan Kaya
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Dried Shrimp Sambal
55min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Homemade Soy Milk
35 Min