Apparaten en accessoires
Chwee Kuih (steamed rice cake)
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
20 portion
Ingrediënten
-
preserved radish (sweetened), rinsed and squeezed200 g
-
garlic cloves40 g
-
vegetable oil100 g
-
sesame oil, toasted2 tsp
-
dark soy sauce1 ½ tsp
-
sugar10 g
-
oil for greasing
-
white rice flour250 g
-
tapioca starch30 g
-
water1850 g
-
salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
1 g
Calorieën
454 kJ /
109 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Our Favourites
28 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Homemade Fish Ball Soup
2u.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sesame Crème
10min
Hakka Yam Abacus
20min
Homemade Soy Milk
35min
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1u. 20min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Dried Shrimp Sambal
55min
Chicken porridge with century egg
30min