Apparaten en accessoires
Authentic Meat Floss
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
1 jar
Ingrediënten
-
pork loin cut in pieces (3 cm)300 g
-
cooking oil10 g
-
light soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
water150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Eiwitten
67 g
Calorieën
3051 kJ /
730 kcal
Vetten
26 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese New Year Festive Flavours
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Sesame Crème
10min
Korean Ginseng Chicken
1u. 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Luo bo gao (radish cakes)
25u. 20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Dou sha (red bean paste)
49u. 10min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Yam Rice
45min
Dried Shrimp Sambal
55min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min