Apparaten en accessoires
Authentic Meat Floss
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
1 jar
Ingrediënten
-
pork loin cut in pieces (3 cm)300 g
-
cooking oil10 g
-
light soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
water150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Eiwitten
67 g
Calorieën
3051 kJ /
730 kcal
Vetten
26 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese New Year Festive Flavours
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Sesame Crème
10min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Salted Fish Pork Belly
30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Braised pork belly
55min
Mantou buns
1h 30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Homemade Pandan Kaya
55min
Yam Rice
45min
Salted Chicken
5h 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min