Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1050 g water
- 1 tsp dashi powder (see Tip)
- 4 eggs
- 2 tsp soy sauce
- 1 tbsp rice wine
- ¼ tsp sea salt
- 3 fresh shiitake mushrooms, stems removed and cups cut into slices (approx. 5 mm)
- 8 raw prawns, peeled and deveined (approx. 100 g)
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 487.8 kJ / 116.2 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 836.3 mg
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Authentic Meat Floss
1h 40min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Yam Rice
45min
Shallot Oil
25min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Mantou buns
1h 30min