Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1050 g water
- 1 tsp dashi powder (see Tip)
- 4 eggs
- 2 tsp soy sauce
- 1 tbsp rice wine
- ¼ tsp sea salt
- 3 fresh shiitake mushrooms, stems removed and cups cut into slices (approx. 5 mm)
- 8 raw prawns, peeled and deveined (approx. 100 g)
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 487.8 kJ / 116.2 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 836.3 mg
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30 min
Rice Wine Chicken
30 min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Yam Rice
45 min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Kaya (coconut jam)
1h 10 min
Soy milk
24h 30min