Apparaten en accessoires
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
dashi powder (see Variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pork mince (optioneel)100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
medium raw prawns6
-
frozen green peas (approx. 25 g)30
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
12 g
Calorieën
576 kJ /
138 kcal
Vetten
9 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1u. 45min
Homemade Fish Ball Soup
2u.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1u. 5min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1u. 45min
Korean Ginseng Chicken
1u. 10min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1u. 10min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1u. 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25u. 20min
Soy milk
24u. 30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min