Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 whole kampung chicken (800 g)
- 10 g salt
- 1100 g water
- 60 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours and drained
- 2 Chinese red dates, pitted
- 1 fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)
- 6 garlic cloves
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp black pepper powder
- 1 tsp dark sesame oil (roasted)
- 50 g Korean ginseng wine (optioneel)
- 5 sprigs spring onions, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4523 kJ / 1081 kcal
- Eiwitten
- 105 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 50 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Rice Wine Chicken
30min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1u. 10min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Salted Chicken
5h 10 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Salted Fish Pork Belly
30min