Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 whole kampung chicken (800 g)
- 10 g salt
- 1100 g water
- 60 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours and drained
- 2 Chinese red dates, pitted
- 1 fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)
- 6 garlic cloves
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp black pepper powder
- 1 tsp dark sesame oil (roasted)
- 50 g Korean ginseng wine (optioneel)
- 5 sprigs spring onions, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4523 kJ / 1081 kcal
- Eiwitten
- 105 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 50 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Sesame Crème
10 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Salted Chicken
5h 10 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Shallot Oil
25min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Homemade Soy Milk
35 Min