Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 whole kampung chicken (800 g)
- 10 g salt
- 1100 g water
- 60 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours and drained
- 2 Chinese red dates, pitted
- 1 fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)
- 6 garlic cloves
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp black pepper powder
- 1 tsp dark sesame oil (roasted)
- 50 g Korean ginseng wine (optioneel)
- 5 sprigs spring onions, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4523 kJ / 1081 kcal
- Eiwitten
- 105 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 50 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Rice Wine Chicken
30 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min