Apparaten en accessoires
Korean Ginseng Chicken
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
5 portions
Ingrediënten
-
whole kampung chicken (800 g)1
-
salt10 g
-
water1100 g
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours and drained60 g
-
Chinese red dates pitted2
-
fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)1
-
garlic cloves6
-
sea salt½ tsp
-
black pepper powder½ tsp
-
dark sesame oil (roasted)1 tsp
-
Korean ginseng wine (optioneel)50 g
-
spring onions chopped5 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
105 g
Calorieën
4523 kJ /
1081 kcal
Vetten
50 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Chicken Dinners
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3u. 10min
Mapo tofu
15min
Drunken Herbal Prawns
4u. 55min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1u.
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1u. 10min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Dried Shrimp Sambal
55min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1u. 50min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2u. 25min