Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2250 g water
- 1 waxed duck thigh, rinsed
- 350 g waxed pork belly
- 40 g premium soy sauce
- 40 g first draw soy sauce
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
-
1
tsp lump sugar (optioneel)
of 1 tsp raw sugar (optioneel) - 300 g basmati rice, rinsed
- 100 g Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched
- 100 g Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)
- 150 g French beans, cut in 6 cm length
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2044 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40min
Mapo tofu
15min
Yam Rice
45min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Braised pork belly
55min