Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)

Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
8 portions

Ingrediënten

  • water
    2250 g
  • waxed duck thigh rinsed
    1
  • waxed pork belly
    350 g
  • premium soy sauce
    40 g
  • first draw soy sauce
    40 g
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    20 g
  • lump sugar (optioneel)
    1 tsp
    1 tsp raw sugar
  • Basmati rice rinsed
    300 g
  • Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched
    100 g
  • Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)
    100 g
  • French beans cut in 6 cm length
    150 g
  • spring onion chopped, to garnish
    1 sprig

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 21 g
Calorieën 2044 kJ / 489 kcal
Vetten 22 g
Vezels 6 g
Koolhydraten 48 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...