Mock Fin Soup

Mock Fin Soup

3.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
8 portions

Ingrediënten

  • water
    800 g
  • chicken stock powder homemade or store-bought
    30 g
  • chicken fillets cut in thin strips
    300 g
  • dried black fungus soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
    20 g
  • dried scallops soaked to soften, smashed to shred
    30 g
  • cornflour (starch)
    4 tbsp
    4 tbsp water chestnut flour
  • dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
    4
  • glass noodles soaked to soften, cut in 3 cm strips
    80 g
  • light soy sauce
    20 g
  • white pepper powder
    2 pinches
  • dark soy sauce
    10 g
  • eggs lightly beaten
    2
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optioneel)
    1 tbsp
  • toasted sesame oil
    1 - 2 tsp
  • black vinegar
    1 - 2 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 127 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 539 kJ / 129 kcal
Vetten 5 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...