Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g water
- 30 g chicken stock powder, homemade or store-bought
- 300 g chicken fillets, cut in thin strips
- 20 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
- 30 g dried scallops, soaked to soften, smashed to shred
- 4 dried shiitake mushrooms, rinsed, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
-
4
tbsp cornflour (starch)
of 4 tbsp water chestnut flour - 80 g glass noodles, soaked to soften, cut in 3 cm strips
- 20 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 2 pinches white pepper powder
- 2 eggs, lightly beaten
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optioneel)
- 1 - 2 tsp toasted sesame oil
- 1 - 2 tbsp black vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 539 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 127 mg
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Rice Wine Chicken
30 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min