Compatibele versies
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dang gui chicken
- 500 g boneless chicken leg (approx. 1 leg), cut to 2 cm strips
- 10 g dried black fungus, soaked to soften
- 30 g fresh ginger slices
- 2 garlic cloves, cut in slices
- 1 tbsp goji berries
- 5 jujube red dates, pitted, cut in halves
- 2 slices dang gui (Chinese angelica root) (optioneel)
- 1 tsp light soy sauce
- ½ tsp salt
- 1 tsp sesame oil, roasted
-
1
tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
of 1 tbsp mirin
Steamed egg
- 220 g water
- 150 g eggs (approx. 3 eggs)
- ½ tsp salt
Steamed rice
- 200 g rice, rinsed
- 950 - 1000 g water
- 1 tsp light soy sauce, to drizzle
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2824 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 739 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cantonese Steamed Fish
40min
Oil-free honey chicken wings
50min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Hand Ripped Cabbage
20 min